USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İsfanbul Tema Park'ta eğlence ve macera yeniden başladı

- İsfanbul Tema Park, koronavirüse karşı alınan hijyenik ve operasyonel tedbirlerle misafirlerine her gün 10.00-18.00 saatleri arasında, açık havada güvenli bir eğlence imkanı sunacak

İsfanbul Tema Park'ta eğlence ve macera yeniden başladı
29-06-2020 15:35
Google News

İsfanbul Tema Park, bugün kapılarını misafirlerine yeniden açtı.

İsfanbul'dan yapılan açıklamaya göre, İsfanbul Tema Park, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan hijyenik ve operasyonel tedbirlerle misafirlerine her gün 10.00-18.00 saatleri arasında, açık havada güvenli bir eğlence imkanı sunacak.

Tema Park, özel eğlence üniteleriyle donatılmış, Eyüpsultan'daki 120 bin metrekarelik alan üzerine kurulu bulunuyor.

İsfanbul Tema Park'ta, 3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi 4. roller coaster'ı nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan Adalet Kulesi, macera severlerin ilgi odağı Viking, efsanevi King Kong ve 20 milyon dolarlık yatırımla 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul'un fethini insansı robotlarla anlatan Fatih'in Rüyası, İsfanbul Tema Park'ın en sevilen üniteleri arasında yer alıyor.

İsfanbul Tema Park, misafirlerine farklı seçeneklerde eğlence imkanının yanı sıra tek biletle tüm ünitelerden gün boyu sınırsızca faydalanma imkanı da sunuyor.

İsfanbul Tema Park'ın yıllık kartı Yes Club'a üye olarak yıl boyu sınırsızca eğlenebilme şansı yakalayan eğlence tutkunları, tüm konser ve gösterilerden de ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İsfanbul Tema Park'ın kampanyaları ve eğlence avantajları hakkında en güncel bilgiler ise www.isfanbul.com adresinde yer alıyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

ini İsfanbul Tema Park ile yeniden yaşama imkanı bulacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ