USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İşadamı cinayetinin görgü tanığı: Şahıs, 'çekil seni de vururum' dedi

Beykoz'da, köpeklerin tasmasız gezdirilmesi nedeniyle çıkan kavga sonucu bir işadamının alnından vurularak öldüğü olayla ilgili görgü tanığı, “Reşit ağabey yerde yatıyordu, damadının kucağındaydı. Şahıs ateş ediyordu. 'Yapma karşı komşunuzum' dedim. 'Çekil seni

İşadamı cinayetinin görgü tanığı: Şahıs, 'çekil seni de vururum' dedi
03-01-2016 12:33
Google News

Beykoz'da aynı sokak içerisindeki villalarda oturan Reşit Vural, köpeklerini tasmasız gezdirdiği gerekçesiyle Kemal U. ile tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da silahlarını çekerek birbirine ateş etmişti. Alnına kurşun isabet eden işadamı Reşit Vural hastanede hayatını kaybetmişti. Zanlı Kemal U. olay yerinden kaçarken, ailenin ise cinayete neden olan 3 köpeği de alıp evi terk ettiği öğrenildi.

Emine Selma Mertel isimli mahalle sakini, “Kanı yerde kalmasın. Köpek yüzünden tartışma oluyormuş. Reşit beyin torunları Romanya'dan misafir olarak geldi. Çocuklar, havlamasından korkmuş, onlar da tasma tak demiş” dedi.

Selami Dural isimli bir görgü tanığı, “Eşimi aradılar. Dışarıya çıktım. Reşit ağabey yerde yatıyordu, damadının kucağındaydı. Şahıs ateş ediyordu. 'Yapma karşı komşunuzum' dedim. 'Çekil seni de vururum' dedi. İki el bana da ateş etti. Ben dışarıya çıktığımda Reşit bey vurulmuştu. Öncesinde ufak tefek tartışma olmuş aralarında” diye konuştu.

CENK İŞVER

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ