USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

İş ilanlarının yeni adresi Facebook!

Bundan böyle Facebook, iş ilanlarına da baktığınız bir sosyal ağ olarak hizmet verecek. LinkedIn'den rol çalan Facebook, bu özelliğiyle birçok kişiyi iş sahibi yapabilecek mi?

İş ilanlarının yeni adresi Facebook!
17-02-2017 02:17
Google News

Yeni bir iş mi arıyorsunuz? O zaman iş ilanlarına bakacağınız yeni adreslerden birisi de artık Facebook olacak. Profesyonel iş ağı olarak bu konuda uzun zamandır destek veren LinkedIn karşısında artık ciddi bir rakip var.

Facebook Lite kullanıcı sayısını katladı! Facebook Lite kullanıcı sayısını katladı!

Facebook tarafından gelişmekte olan pazarlara özel olarak sunulan ve düşük veri miktarı kullanan...

Facebook sayfalarına iş ilanları listeleme özelliği getiriyor

Facebook’un Sayfalar özelliğini kullanan 65 milyondan fazla şirket olduğu ifade ediliyor. Hatta bir websitesi kurmaktan daha ucuz ve sosyal bir seçenek olarak karşımıza çıkan Facebook sayfaları oldukça popüler.

Yeni güncelleme ile şirketlerin durum güncellemesi yaptığı gibi iş ilanları listelemesi sağlanıyor. Bağlantı verme, paylaşma ve yorum yapmaya ek olarak, bu gönderilerde Başvuru Yap seçeneği de sunulmakta. Böylece sadece tek bir düğmeye tıklayarak başvuru yapabilecek ve bunu Facebook Messenger üzerinden gönderebileceksiniz.

17-02/16/facebook-is-ilanlari-02-1487232932.png

Ayrıca, sayfalarda artık iş ilanlarının listelendiğini bir İşler sekmesi de yer alacak. Bu sekme üzerinden şirketin Facebook üzerinden paylaştığı tüm açık pozisyonlarını görebileceksiniz.

Facebook iş ilanları özelliği ilk olarak ABD ve Kanada’daki kullanıcılarla buluşacak ve daha sonra kademeli olarak diğer ülkelerde de devreye sokulacak.

Hem Facebook hem de iş arayanlar için katma değer kazandıracak bu özelliğin sosyal ağa güç katarken, rakiplerine ise çelme takabileceğini söylesek sanırız yanlış olmayacaktır.

:: Facebook üzerinden iş bulma ümidiniz var mı?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ