USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İş Bankası’nın İK uygulamalarına uluslararası çapta iki altın ödül

"Pandemi sürecinde ortaya koyduğumuz gibi, önce insan yaklaşımımızı teknoloji ile birleştiriyoruz"

İş Bankası’nın İK uygulamalarına uluslararası çapta iki altın ödül
03-09-2020 19:10
Google News

Türkiye İş Bankası, alanında sektörün önde gelen uluslararası ödül programlarından olan "Brandon Hall Human Capital Management (HCM) Excellence 2020 Ödülleri"nde iki altın ödüle layık görüldü.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın İK uygulamalarına uluslararası çapta iki altın ödül geldi.

Ödül getiren uygulamalar, "Yetenek Yönetimi" başlığında "Yetenek Kararlarına Rehberlik Eden Değerlendirme Uygulamalarının Kullanımı" kategorisinde "Gelecek için Yönetim Gelişimi" programındaki Gelişim Merkezi ile "Yedekleme ve Kariyer Gelişimi" kategorisinde II. Müdür Gelişim Programı'ndan başlayarak Şube Müdürü Gelişim Programına uzanan "Şube Müdürlüğü Öğrenme Yolculuğu" programları oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Burak Seyrek, tüm yöneticilerini işe başlangıç aşamasından itibaren kendi kadroları içinden yetiştiren İş Bankasının yetenek gelişimi alanındaki uygulamalarının, uluslararası çapta bu ödülleri almasından mutluluk ve gurur duyduklarını aktardı.

Seyrek, "Bankamızı geleceğe taşıyacak olan çalışanlarımızın öğrenme çevikliği ile teknoloji başta olmak üzere hizmetlerimizi iyileştirecek her alandaki yeniliği takip ederek uygulamaları büyük önem taşıyor. Hem mesleğin hem de çağın gerektirdiği yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeteneğin gelişimi ve dönüşümü için kurum içinde ciddi ve son derece kapsamlı öğrenme ve gelişim süreçlerimiz söz konusu." ifadelerini kullandı.

Seyrek, Dijital eğitim uygulamaları alanında yine Brandon Hall Human Capital Management (HCM) Excellence Awards'ta 2019 yılında "İş'te Gerçeklik" ve "İşGame" öğrenme uygulamaları ile iki altın ödül aldıklarını hatırlattı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ