USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İş Bankası’ndan “Altın Gençler“e ödül

"Bu uygulama ile ödül alan 'Altın Gençler'imizin, ileride aynı disiplin ve özveriyle çalışmaya devam ederek daha büyük başarılara imza atacaklarına, tüm gençlerimize iyi örnek olacaklarına inanıyorum"

İş Bankası’ndan “Altın Gençler“e ödül
30-12-2020 19:21
Google News

 İş Bankası'nın 1971’den bu yana sürdürdüğü "Altın Gençler" uygulaması kapsamında bu yıl da üniversite sınavında üstün başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, banka, "Altın Gençler" uygulaması kapsamında, Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üstün başarı elde eden ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde eğitim görmeye hak kazanan gençleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Bankanın, bu yıl da YKS’de sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil olmak üzere 4 puan türünde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdiği uygulamada, şimdiye kadar 3 bin 700’den fazla Altın Genç ödül aldı.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, üniversite sınavı gibi insan hayatının çok önemli bir basamağının büyük bir başarıyla geçilmesinin arkasında ciddi bir çaba, özveri ve emek bulunduğunu vurgulayarak, Altın Gençleri kutladı.

Bali, gençlerin yetişmesinde maddi, manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aile büyüklerinin ve sadece üniversite sınavında değil tüm eğitim hayatları boyunca yol gösterici olan öğretmenlerin de büyük katkısı olduğunu ifade etti.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ