USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı 7'nci dönem mezunlarını verdi

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali: "Günlük hayatlarımızı, rutinimizi kökten değiştiren bu ortamda hemen hemen herkes...

İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı 7'nci dönem mezunlarını verdi
21-01-2021 22:20
Google News

Türkiye İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı'nın 7'nci dönem girişimleri mezun oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan "Demo Day" etkinliğine; iş dünyası ve girişimcilik ekosisteminin önemli temsilcileri, melek yatırımcılar, girişim sermayesi şirketleri, hızlandırma ve kuluçka programlarının yöneticileri ile İş Bankası ve iştiraklerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

Etkinlik, önceki dönemlerden farklı olarak panel formatında gerçekleşti. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin katıldığı açılış paneliyle başlayan etkinlik; Workup Programı Lider Mentoru Ömer Erkmen, Kolektif House Kurucu Ortağı Ahmet Onur ve İş Bankası Girişimcilik Birim Müdürü Emre Ölçer'in mezunlarla gerçekleştirdiği panellerle devam etti.

Panellerde, Workup 7'nci dönem mezunu 14 girişim, (Arvia, Bakiyem, Bobu, Emoty.ai, Evimdekipsikolog, Huma Breath, Ingosa, Innerjoy, Inspakt, Oreka, Pirahas, Popupsmart, Triwi, Tuvis) iş modellerini ve yol haritalarını aktarma imkanı buldu.

2017'de başlayan Workup Girişimcilik Programı'na, geçen yıl yapılan 1.550 başvuru ile birlikte toplam 12 bin başvuru yapıldı, yüzlerce girişimle bir araya gelindi. 98 girişimin kabul edildiği programdan 7'nci dönem ile birlikte toplamda 74 girişim mezun oldu.

Mezun olan her 4 girişimden 3'ünün girişimcilik yolculuğuna devam ettiği programa dahil olan 23 farklı girişim, şimdiye kadar toplam 4 milyon dolar yatırım aldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ