USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iPhone X Türkiye'de satışa sunuldu!

iPhone X satışa sunuldu! Apple'ın 10. yıla özel olarak hazırladığı akıllı telefonu iPhone X, bugün itibarıyla ülkemizde satışa sunuldu.

iPhone X Türkiye'de satışa sunuldu!
24-11-2017 09:47
Google News

Apple tarafından 12 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlikte tanıtımını gerçekleştirilen ve son yılların en çok konuşulan akıllı telefonu olmayı başaran iPhone X, uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’de satışa sunuldu.

iPhone X Türkiye fiyatına ve satış detaylarına geçiş yapmadan önce, cihazın dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıktığını ve Türkiye’nin ilk iPhone X incelemesini sizlerle buluşturduğumuzu hatırlatmak isteriz.

iPhone X satışa sunuldu!

Satışın Apple mağazaları ile kısıtlı olmadığını ve Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi GSM operatörlerinin yanı sıra, birçok internet mağazasının 10. yıla özel iPhone modelini satışa sunduğunu belirtmek isteriz.

iPhone x satışa sunuldu - Türkiye fiyatı

iPhone X modeli gümüş ve uzay grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuldu. Cihazı satın almak isteyenlerin 64 GB'lık model için 6099 TL, 256 GB'lık model için ise 6899 TL ödemesi gerekiyor.

Sipariş veren kullanıcılara ücretsiz kargo imkanı sunan Apple, teslim süresinin 1 – 3 iş günü arasında olduğunu belirtiyor. Ayrıca, cihazı Apple mağazalarından satın almak isteyenlerin elini çabuk tutmasında fayda var.

Zira, iPhone 8 ile birlikte sunulan cihaz ayırtma imkanı, maalesef iPhone X modellerinde bulunmuyor. Bu nedenle iPhone X’i satın almak isteyenlerin, ödeme yapmadan cihazlarını mağazada bekletmeleri mümkün değil.

Kaynak: SHIFTDELETE 

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ