USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iPhone SE'nin RAM'i ne kadar!

iPhone SE'nin bir Apple klasiği olarak gizlenen RAM miktarı, lansmanda hemen sonra yapılan AnTuTu Benchmark testinde ortaya çıktı.

iPhone SE'nin RAM'i ne kadar!
24-03-2016 02:12
Google News

Yeni iPhone SE, dün Apple'ın yaptığı lansman ile beraber resmen tanıtıldı. Bir Apple klasiği olarak gizli RAM miktarı ve bazı teknik özelliği belirtilmeyen cihazın saklı kalan bilgileri, lansmanda hemen sonra yapılan AnTuTu Benchmark testinde ortaya çıktı.

Dünyanın en güçlü 4 inçlik akıllı telefonu olarak lanse edilen iPhone SE'de Apple'ın son oyuncağı olan ve 3D Touch adı verilen baskıya duyarlı ekran yer alıyor. Bunun dışında Apple yeni telefonunun RAM miktarını lansmanda iddia edildiği gibi 1 GB değil, tıpkı iPhone 6S'teki gibi 2 GB seviyesinde tutmuş. Ancak cihazda bulunan Touch ID iPhone 6'da kullanılan ilk nesil sensör olarak tercih edilmiş.

iPhone SE ile geri dönenler sadece Touch ID sensöründen ibaret değil. iPhone 5S'te bulunan 1.2 megapiksel çözünürlüklü özçekim kamerası iPhone SE'de de kullanılmış. Bu kamerada selefinden farklı olarak ekran flaşı olarak da adlandırılan retina flaş özelliğinin bulunduğunu belirtelim. iPhone 6S modelinin özelliklerini iPhone 5S'in kasasında toplayan cihaz bakalım küçük ekrana karşı ilgi duyan Apple kullanıcılarını geri kazandırabilecek mi?

iphone se ram-2

Kaynak: scroll
dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ