USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

“iPhone'lar 2017'de cam tasarım ve Amoled ekranlı olacak!”

Apple ürünleri konusunda uzmanlaşmış olan Ming-Chi Kuo, 2017'de iPhone'lar kazanacağı özelliklerden bahsetti. Çok ilgi çekici noktalar göze çarpıyor.

“iPhone'lar 2017'de cam tasarım ve Amoled ekranlı olacak!”
27-03-2016 07:08
Google News

Apple ürünleri konusunda uzmanlaşmış olan Ming-Chi Kuo, 2017'de iPhone'ların kazanacağı özelliklerden bahsetti. Çok ilgi çekici noktalar göze çarpıyor.

Apple, geçen gün iPhone SE ve 9.7 inçlik iPad Pro'yu lanse etti ve muhtemelen biz Apple'ı sahnede ancak sonraki nesil amiral gemisini tanıtırken göreceğiz. Fakat yapılan konuşmalar bu kez çok daha uzun vadeli.

Her zaman olduğu gibi Apple'ın çıkaracağı sonraki cihazlar hakkında söylentiler dolaşmaya başladı. iPhone 7 ile ilgili bilgiler bir yana, 2017'de çıkacak olan iPhone'da büyük değişimler bekleniyor.
Apple'ın ürünleri konusunda artık uzmanlaşmış olan Ming-Chi Kuo, bu konuda açıklamalarda bulundu. Bunlardan ilki Amoled ekranla ilgiliydi.
Birçok uzmanın beklentisi Apple'ın 2017'de Amoled'e geçeceği yönünde. Hatta iddialara göre Apple, konuyla ilgili Samsung'la anlaşma bile yapmış.

Diğer bir değişimse “U” dönüşü olarak adlandırılıyor. Ming-Chi Kuo'nun söylemine göre Apple, eskiden olduğu gibi cam tasarıma sahip iPhone'lar tasarlayacak. Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 4 ve 4S'te cam tasarımla kullanıcı karşısına çıkmıştı. Daha sonra gelen iPhone 5'le yeni kasanın adımı atılmış oldu. Bu geri dönüş 2017 yılında gerçekleşebilir.

Ayrıca Apple, yeni teknolojilere daha fazla yüzünü dönerek 2017 yılındaki iPhone'a iris taraması ve kablosuz şarj özelliklerini ekleyecek.

İki nesil sonraki iPhone'dan bahsediyoruz, yani önümüzde hala muhtelemen 18 ay gibi çok uzun bir süre var. Bu kadar uzak tahminler yapmak kolay değil. Yani ne kadar doğru olacağını kestirmek de mümkün değil. Bunları ancak zaman gösterecek.


scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ