USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İnterfaks: Türkiye bu yaz açılabilir

Rus haber ajansı İnterfaks’a konuşan bir yetkili, Rusya ile Türkiye arasında durdurulan uçak seferlerinin yaz ayları ile birlikte yeniden açılacağını ifade etti

İnterfaks: Türkiye bu yaz açılabilir
05-05-2021 22:35
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın önemli haber ajanslarından İnterfaks'ın iddiasına göre, Rusya ile Türkiye arasındaki uçak seferleri yaz aylarında yeniden başlayabilir.

İnterfaks haber ajansına konuşan bir kaynağın iddiasına göre, Rusya, Türkiye'deki epidemiyolojik durum normale döner dönmez, Türkiye Cumhuriyeti ile uçuşlarını bu yaz yeniden başlatabilir. 

Ajansın haber kaynağına göre, tatil beldeleri de dahil olmak üzere Türk havalimanlarıyla tarifeli ve charter uçuşların yeniden başlatılması ihyimali üzerinde çalışma yapılıyor. 

İlgili kaynağın iddiasına göre, 17 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girecek olan koronavirüs nedeniyle artırılan kısıtlamaların kaldırılmasının ardından uçuşlara devam etme kararının verilmesi bekleniyor.

İnterfaks, "Bunun için koşullar oluşturulduktan sonra turistler ülkeye (Türkiye) dönebilecek, yani alışveriş ve eğlence altyapısının işleyişini kısıtlayan katı bir karantinanın kaldırılmasının ardından" diye iddiada bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ