USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İnterfaks: Moskova'nın en elit konut projesi, Türk ANTTEQ şirketine emanet

Rusya’nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi “SkyView”in inşasına başlandığı belirtilen Türk ANTTEQ şirketinin projesi hakkındaki bilgiyi Rus Interfaks haber ajansı paylaştı

İnterfaks: Moskova'nın en elit konut projesi, Türk ANTTEQ şirketine emanet
19-04-2021 06:17
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Uluslararası iş yapan Türk inşaat şirketi Ant Yapı iştiraki, ANTTEQ'in, Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi SkyView'i inşa etmeye başladığı kaydedildi.

Rus İnterfaks haber ajansına göre, Moskova'nın merkezindeki Krasnaya Presnaya semtinde, Solovyet sinema merkezinin yerinde elit konut tesisler inşa edilecek. 

Habere göre, en elit konut projeyi Türk ANTTEQ şirketi inşa etmeye başladı.

İnterfaks, "SkyView konut tesisleri inşaatı başladı ve tesisin 2023'ün üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Proje, 43 ila 423 metrekare arasında değişen 304 daireli dört kuleden ve sömürülmüş çatılı sekiz çatı katından oluşmaktadır." bilgisini verdi.

Rus basınına göre, SkyView kompleksi sadece başkentin tarihi semti Presnya'da değil, tam kalbinde yer almakta.. Haberlerde, "Sadece merkezde değil, her şeyin merkezinde yer almakta: Hükümet Binası Beyaz Saray EV, Amerikan Büyükelçiliği, Moskova Hayvanat Bahçesi, Kudrinskaya'daki Gökdeleni, Moskova Nehri ve Moskova City , işte tüm bunlar yerel cazibe merkezleri listesinin sadece başlangıcı" diye anlattı.

RUS FİRMA: ANTTEQ GÜVENİLİR VE TECRÜBELİ BİR ŞİRKET

Bu arada, daha önce Rus İnterfaks haber ajansına konuşan Moskova'da, Vrubel-4 projesindeki ANTTEQ'in iş ortağı INTECO Başkan Yardımcısı Stanislav Frolov, "Vrubel, 4 ANTTEQ ile ikinci ortak projemiz. Mevcut işbirliği çerçevesinde bu firma, geniş yetkinliklere sahip sorumlu, güvenilir ve tecrübeli bir iş ortağı olarak kendini kanıtlamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

İSMET BİRİNCİ: GÜVEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

İnterfaks ajansına konuşan ANTTEQ şirketi ortaklarından İsmet Birinci de "INTECO şirketinin zengin bir geçmişi, deneyimi ve sektörde asil bir ismi var. Uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler bizim için önemli: Ve, bu tür stratejik ortaklık kurmak istediğimizi düşünerek bu projeye özel önem veriyoruz. Böylesine prestijli bir projede bizi genel müteahhit olarak dahil etmesi şunu gösteriyor: Proje, bizim için bir tür güven göstergesi: Bu nedenle, ortağı hayal kırıklığına uğratmak söz konusu bile olamaz! Ve gerçekten başarılı bir işbirliği için her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

Geçen yıl ANTTEQ şirketinin 2 projesi, uluslararası emlak sektörünün en saygın ödüllerinden biri olan Urban Awards’ın ödülünü kazanmıştı.

Rus medyası: Türk ANTTEQ şirketi, "New York"u Moskova'ya taşıdı

Bu arada, daha önce Rusya'nın saygın iş dünyası gazetelerinden KommersantANTTEQ 'in, Moskova'da tıpkı New York kentindeki ünlü SoHo semtine benzer dev bir projeye imza attığını kaydetmişti.

ANTTEQ: Moskova Belediyesi çalışmalarımızı yüksek değerlendiriyor

Daha önce Türk basınına konuşan ANTTEQ  şirketi ortaklarından Birinci, Rusya'da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulamıştı.

Çalışmalarının Moskova Belediyesi tarafından yüksek değerlendirildiğine işaret eden Birinci, "Moskova'da Kremlin Sarayı’nın karşısındaki Moskova nehrinin diğer kıyısında konut, otel ve ofislerin yer alacağı "Zolotoy Ostrov" (Altın Ada) projesinin inşaatını başarıyla tamamladık. Burası eski Çarlık Rusyası döneminde en prestijli ve sosyete mekanlarından biriydi. Bu gibi projelerimize Moskova Belediyesi olumlu not verdi ve yüksek değerlendirmekte. Bu arada, Rusya'nın en büyük havalimanlarından Moskova'daki Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiğimiz tarihte tamamladık. Genel olarak işverenler çalışmalarımızdan memnun" şeklinde konuşmuştu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ