USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Inter Teknik Direktörü Inzaghi: Yarınki final futbol tarihimiz için çok büyük bir maç

Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi, Manchester City ile kolay bir final oynamayacaklarını bildiklerini ancak güçlü bir takıma sahip olduğunu söyledi.

Inter Teknik Direktörü Inzaghi: Yarınki final futbol tarihimiz için çok büyük bir maç
09-06-2023 19:18
Google News
İstanbul

Inzaghi, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yarın Manchester City ile karşılaşacakları İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Matteo Darmian ve Lautaro Martinez ile basın toplantısı düzenledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon İstanbul'da belli olacak

47 yaşındaki deneyimli teknik direktör, "Yarınki final, futbol tarihimiz için çok büyük bir maç. Kolay olmayacağını biliyoruz. Anahtar kelime nedir diye sorarsanız, 'birliktelik' derim. Taraftarlarımızın da bu finali sabırsızlıkla beklediklerini biliyoruz. Takımdan yarın tamamen taraftarlar için ekstra çaba istiyorum." diye konuştu.

Inzaghi, "Atmosferi nasıl göğüsleyeceksiniz" sorusuna, "Takımımdaki oyuncuları kimseye değişmem. Hepsi örnek futbolcular. Taraftarlarımıza karşı önemli bir sorumluluk hissediyoruz. Bütün oyuncularımızla çok özenli bir çalışma yaparak buraya geldik. Bu sezon yarın 57. maçımıza çıkacağız. Bu, aslında olgunlaştığımız anlamına geliyor. Bu süreçte hak etmediğimiz şeyler oldu, birçok oyuncumuz sakatlandı. Herkes bütün sezon boyunca büyük bir sadakatle oynadı ve buraya gelmemizi sağladılar. Yarın da sahanın her noktasında yapabileceğimiz ne varsa göstermek istiyoruz ki kazanabilelim." yanıtını verdi.

İtalyan teknik adam, "Haaland'ı nasıl savunacaksınız" sorusu üzerine, "Manchester City'nin ne kadar güçlü takım olduğunu, Haaland'la nasıl güçlendiğini çok iyi biliyoruz. Takımı için çok önemli bir oyuncu. Bizim savunma oyuncularımız sadece ona odaklanmayacaklar, tüm Manchester City'ye karşı savunma yapacaklar." ifadelerini kullandı.