USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Instagram’a yeni bir özellik geldi!

Popüler sosyal medya platformu Instagram yeni bir özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu. Bakalım bu yeni özellik bizlere ne gibi bir kolaylık sağlıyor.

Instagram’a yeni bir özellik geldi!
21-03-2017 10:47
Google News

Dünya çapında en çok kullanılan ilk 3 sosyal medya platformundan biri olan Instagram, bugün yeni bir özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. Bakalım bu yeni özellik bizlere ne gibi bir kolaylık sağlıyor.

Instagram'ı hedef alan Android zararlısı! Instagram'ı hedef alan Android zararlısı!

.

Instagram’a yeni bir özellik geldi!

Canlı yayın özelliği, diğer platformlara nazaran, sonradan izleme seçeneği olmadığı için sıkça eleştirilen Instagram, bugün yeni canlı yayını kayıt etme özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu.

17-03/21/instagrama-yeni-bir-ozellik-geldi-1.jpg

Bu sayede artık yapılan canlı yayınlar sonradan izlenmek üzere profilde saklanabilecek. Ayrıca isteyen kullanıcılar kayıt edilen canlı yayının diğer kullanıcılara gösterilme süresini de belirleyebilecek.

Facebook'un yepyeni özelliği aktif oldu! Facebook'un yepyeni özelliği aktif oldu!

.

Bu yeni canlı yayın kayıt özelliği uygulamanın en son ki 10.12 nolu sürümüyle beraber geliyor. Dolayısıyla eğer siz de Instagram uygulamasını güncellemediyseniz, aşağıdaki linklere tıklayarak uygulamanın Google Play ve App Store sayfalarına hızlıca ulaşabilirsiniz.

::

Kaynak: SHIFTDELETE

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ