USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Instagram yine kopyaladı!

Instagram bu sefer de başka bir sosyal medya platformunda yer alan bir özelliği kendisine entegre etmiş durumda. İşte Instgram'ın bu seferki kopyalama vakasının detayları.

Instagram yine kopyaladı!
18-04-2017 03:00
Google News

Facebook ve çatısı altında yer alan uygulamalar diğer platformlardan kopyaladıkları özellikler anlamında iyiden iyiye sabıkalı hale geldi. Şirket, bu sefer de fotoğraf Instagram’a başka bir platformdan aktardığı özellikle gündeme gelmiş durumda.

Instagram, Snapchat'i kendi silahıyla vurdu! Instagram, Snapchat'i kendi silahıyla vurdu!

.

Instragram Koleksiyonlar özelliğini duyurdu

Instagram bu sefer Snapchat’ten değil, Pinterest’ten özendiği bir özelliği platformuyla bütünleştirdi. Kaydettiğiniz gönderileri organize etmenin yeni bir yolu olarak lanse edilen özellik Koleksiyonlar (Collections) olarak geçiyor.

Aynı Pinterest’in Panolar (Boards) özelliği gibi, Instagram’da da fotoğraf ve videoları artık ayrı kategoriler altında sınıflandırarak toplamanız mümkün hale gelecek. Tabii ki panolar özelliğiyle klasörlemeyi ilk bulan Pinterest değil ancak sosyal medyada yer imi kavramının yaygınlaşmasında öncünün bu platform olduğu da bir gerçek.

17-04/17/instagram-collections-02.jpg

Koleksiyonlar özelliği, profiliniz altındaki kayıtlı gönderiler sekmesinin altında yer alıyor. Ek olarak aynı tüm kayıtlı gönderilerinizin olduğu gibi, koleksiyonlarınız da sadece sizin görebileceğiniz şekilde kaydediliyor. Instagram, Aralık ayında gönderi kaydetme özelliğini sunduklarından bu yana, kullanıcılarının yüzde 46’sının en az bir gönderi kaydettiğini belirtiyor.

Hali hazırda bir türlü istediği noktaya ulaşamayan Pinterest, Instagram’ın benzer özellikleri kullanıcılara sunmasıyla daha da kan kaybedecek mi bunu zaman gösterecek.

::

SDN'den...

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ