USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'İnşaat sektörünün istihdamda önemli payı var'

Başbakan Yardımcısı Kaynak, inşaat sektöründeki büyümeye ilişkin, "Türkiye için inşaat çok önemli bir sektör. İstihdamda önemli bir payı var. Kalkınmamızda önemli bir yere sahip. Hükümetimiz bu alanda önemli çalışmalar yaptı." dedi. - Anadolu Ajansı

'İnşaat sektörünün istihdamda önemli payı var'
16-05-2017 02:37
Google News

KAHRAMANMARAŞ

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Marmara depremini hatırlarsanız, bir depremin ülkemize ne kadar cana mal olduğunu ne kadar yapıya hasar verdiğini bir düşünürseniz, bizim çok hızlıca tekniğine uygun yapılmayan fenni şartları taşımayan konutları dönüştürmemiz gerekir." dedi.

Kaynak, Şazi Bey Mahallesi'nde NG Kütahya Seramik Kahramanmaraş Şubesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün istihdamda önemli paya sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'nin son çeyrekteki büyümesinde bu sektörün büyük payı bulunduğunu hatırlatan Kaynak, "Türkiye için inşaat çok önemli bir sektör. İstihdamda önemli bir payı var. Kalkınmamızda önemli bir yere sahip. Hükümetimiz bu alanda önemli çalışmalar yaptı." diye konuştu.

"İnşaat sektörünün bizim açımızdan ayrıca böyle bir önemi var"

Türkiye'nin deprem bölgesinde yer aldığını anımsatan Kaynak, "Türkiye dünyanın en riskli deprem bölgelerinden birinde yer alıyor. Marmara depremini hatırlarsanız, bir depremin ülkemize ne kadar cana mal olduğunu ne kadar yapıya hasar verdiğini bir düşünürseniz, bizim çok hızlıca tekniğine uygun yapılmayan fenni şartları taşımayan konutları dönüştürmemiz gerekir. İnşaat sektörünün bizim açımızdan ayrıca böyle bir önemi vardır." şeklinde konuştu.

Muhabir: Ersoy Sevinç

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ