USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlk kez oy kullanacak seçmenlere 'Erdoğan' sürprizi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca 31 Mart yerel seçiminde ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik 'Sana Emanet Projesi' hazırlandı. Proje ile gençlerin ismine özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı gönderildi. Proje kapsamında, Bursa'da da ilk kez

İlk kez oy kullanacak seçmenlere 'Erdoğan' sürprizi
29-03-2019 20:57
Google News

Genç seçmenlerin zarfları açtıklarında ve içindeki QR kodunu cep telefonlarıyla okutmasıyla 'sanaemanet.com.tr' internet sitesine yönlendiriliyor. Gençlerin Ulucami görseliyle birlikte ‘Bursa Sana Emanet' yazılı, kendi isimlerine özel açılan sayfada yayınlanan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Sevgili genç kardeşim. Sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” mesajı ile karşılaşıyor.

İki dakikalık mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Bugün dünyada ve ülkemizde hayatın her alanı gibi fikirleri paylaşma yöntemleri de hızla dijitalleşiyor. Bizde geçmişte daha çok yazılı olarak ifade ettiğimiz bazı mesajları, bu vesileyle size dijital olarak ta ulaştırmak istedik. Değişim hayatın bir gerçeği olduğu gibi, buna uygun adımları atmakta güçlü ve büyük Türkiye hedefimizin temel şartıdır.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ