USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İki patlamadan da sağ kurtuldu o anları anlattı

Mayıs ayında Adana HDP Seyhan ilçe başkanlığına yönelik saldırıda yaralı olarak kurtulan Adana Eski İl Başkanı Sabahattin Pişkinbaş Suruç Amara Kültür Merkezi’ne düzenlenen bombalı saldırıdan da yaralı olarak kurtuldu. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Amara Kü

İki patlamadan da sağ kurtuldu o anları anlattı
22-07-2015 18:35
Google News
Mayıs ayında Adana HDP Seyhan ilçe başkanlığına yönelik saldırıda yaralı olarak kurtulan Adana Eski İl Başkanı Sabahattin Pişkinbaş Suruç Amara Kültür Merkezi’ne düzenlenen bombalı saldırıdan da yaralı olarak kurtuldu.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Amara Kültür Merkezi’nde 32 kişinin ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan patlamadan yaralı olarak kurtulan Sabahattin Pişkinbaş’ın daha önce de Adana Seyhan ilçesi HDP binasına yapılan bombalı saldırdan da yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.Şu anda Şanlıurfa’da bir hastane de tedavisi devam eden Pişkinbaş İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Pişkinbaş olay anında konuşma esnasında bir patlamanın yaşandığını ve ortalığın bir anda kan gölüne çevrildiğini belirterek “Biz adana dan geldik 30 kişil grupla başka kentlerden de gelenler oldu. Amacımız Kobaniye gidip Kobani de yıkılan evlerin tekrar inşaası için gidecektik biz bu düşünceyle geldik. Suruç’a geldik bürokratik görüşmeler sürüyordu. İş sadece Kaymakamdan izin almaya kalmıştı. Arkadaşımızın biri de bu yönde bir açıklama yapmıştı. Açıklama yapıldı daha konuşma devam ediyordu. Bir patlama oldu ve ortalık çok kötü oldu. Yerde yatanlar bağıranlar orası kan gölüne çevrilmişti. Aramıza canlı bomba olarak girmiş.
"BİZİ KİMSE ÖLDÜREMEZ BEN YENİDEN DOĞARIM"
Geçtiğimiz Mayıs ayında da Adana Seyhan ilçesi HDP binasına yapılan bombalı saldırıdan da yaralı olarak kurtulduğunu anlatan Pişkinbaş “Ben daha önce de böyle birşeye denk geldim . Nerde bir gelişme var nerde insanlığa dönük bir mücadele var bir iyilik var bunu hazmedemeyenler,çekemeyenler bizi bu hale getirdi.Biz pişman olacak bir şey yapmadık. İnsanlık onuru mücadele için biz bulunduk ama bu vesileyle bu olay oldu. Ben Adanadaki patlamada da kötü bir şekilde yaralandım üç arkadaş içerisinde en iyisi de bendim. Orada bir ölüm geçirdik ama onların Azrailleri bizi yenemedi daha da yenemeyecek.Kimse öldüremez bizi ben yeniden doğarım devrimin güneşin doğması gibi pişman olacak bir şey yapmadık”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ