USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'İki patlamada 29 şehidimiz 166 yaralımız var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki terör saldırılarına ilişkin, "Bu iki patlamada milletimize üzülerek ve içimiz yanarak belirtiyoruz ki şu anda Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş 29 şehidimiz var." dedi.

'İki patlamada 29 şehidimiz 166 yaralımız var'
11-12-2016 06:37
Google News

İSTANBUL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki terör saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu iki patlamada milletimize üzülerek ve içimiz yanarak belirtiyoruz ki şu anda Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş 29 şehidimiz var." dedi.
Bakan Soylu, biri emniyet müdürü, biri emniyet amiri olmak üzere 27 polis ile 2 de sivil vatandaşın şehit olduğunu açıkladı. Bakan Soylu, 6'sı yoğun bakımda olmak üzere 166 kişinin de çeşitli hastanelerde yaralı olarak tedavi gördüğünü bildirdi.
Bakan Soylu ayrıca, 10 şüphelinin de yapılan takibat sonunda gözaltına alındığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise yaralılardan 3'ünün durumunun ciddi olduğunu ifade etti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEKİ TEZVİRATA DİKKAT!..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtılmuş, ise "Çakallar puslu havayı sever" diyerek halkın, sosyal medya üzerinden yapılmaya çalışılan çeşitli kışkırtıcı söylemlere ve tezvirata itibar edilmemesi gerektiğini kaydetti.
Kurtulmuş, resmi makamlar dışında herhangi bir açıklamaya ve negatif içerikli sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesini ve teröre karşı Milli Duruş sergilenmesini istedi.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ