USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

IKBY'de koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı uzatıldı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağını uzattı.

IKBY'de koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı uzatıldı
06-04-2020 17:12
Google News
Erbil


KORONAVİRÜS HABERLERİ

KORONAVİRÜS NEDİR: Bir bakışta koronavirüs salgınıNE YAPMALIYIZ: Koronavirüsten nasıl korunuruzBİLMENİZ GEREKENLER: Koronavirüs hakkında Sağlık Bakanlığının bilgilendirmeleriA'DAN Z'YE KOVİD-19 REHBERİ: Koronavirüsle ilgili aradığınız tüm cevaplarSON DURUM NE: Anlık koronavirüs yayılma haritasıRAKAMLARLA: Ülke ülke koronavirüs istatistikleriSAĞLIK BAKANLIĞI VERİLERİ: Türkiye günlük ve genel koronavirüs tablosuDÜNYADA ANLIK DURUM: Dünya haritası üzerinde son verilerŞÜPHELERİNİZ Mİ VAR: Sağlık Bakanlığı online koronavirüs kontrol uygulaması

IKBY İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, önceki gün uygulamaya konulan 48 saatlik sokağa çıkma yasağının, ikinci bir duyuruya kadar uzatıldığı ifade edildi.

Açıklamada sağlık, güvenlik gibi zorunlu hizmet alanlarında görev yapanlar dışında kimsenin dışarı çıkmasına izin verilmeyeceği, aksi halde cezai işlem uygulanacağı aktarıldı.

Öte yandan IKBY Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Erbil'de 41 kişide daha koronavirüs tespit edildiği ve bölgedeki toplam vaka sayısının 277'ye yükseldiği bildirildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ