USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İhlas Koleji öğrencisine Calmun 2019’dan ödül

Özel İhlas Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Eren Açıkyıldız, Cağaloğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Model Birleşmiş Milletler organizasyonu CALMUN 2019'da “Outstanding Delege” ödülüne layık görüldü.

İhlas Koleji öğrencisine Calmun 2019’dan ödül
20-05-2019 16:02
Google News

Üç gün süren organizasyonda SPECPOL komitesinde yer alan Açıkyıldız, komitenin ana başlıkları olan savaş sonrası patlatılmamış cephanelerin imha edilmesi ve Birleşmiş Milletler barış operasyonlarının kontrolü konularında sunmuş olduğu fikirler ve sunumuyla ödül almaya hak kazandı.

Organizasyonun ardından konuşan Ahmet Eren Açıkyıldız, tüm gün süren toplantılarda çözüm yolları bulmak için çalıştıklarını söyledi. İlk günün ağır tempoda geçtiğini belirten Açıkyıldız, “İlk gün konular hakkında yavaş bir tempoda ilerledik. Ancak son iki gün oldukça akıcı geçti. Arka arkaya çözüm kâğıtları ve peşine de oylamalar geldi. O tempo içinde fikirlerimi paylaştım ve ödül aldım. Organizasyonda yer alan akademi grubu ve organizasyonu düzenleyen ekip nazik ve kibarlardı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ