USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İHH Makedonya dağlarındaki Türkleri de unutmadı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Makedonya’nın dağlık bölgelerinde yaşayan Türklere gıda yardımında bulundu.20 yılı aşkın süredir her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan...

İHH Makedonya dağlarındaki Türkleri de unutmadı
17-06-2016 21:09
Google News
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Makedonya’nın dağlık bölgelerinde yaşayan Türklere gıda yardımında bulundu.
20 yılı aşkın süredir her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan İHH, bu yıl da dünyanın dört bir yanına el uzattı. 105 ülke ve Türkiye’de 81 şehre ulaşan İHH ekipleri, aş evlerinde iftarlar verdi. Dünyanın dört bir tarafındaki fakir ailelere kumanyalar da dağıtan İHH, önceden tespit edilen evlere giderek yardımlar götürdü. Bu kapsamda Makedonya’yı da unutmayan ekipler, 650 aileye kumanya dağıttı. Makedonya’nın doğusundaki dağlık alanlarda yaşayan Türklerin de unutulmadığı yardımlarda yetim çocuklar için de iftar sofraları kuruldu. Makedonya hükumetinden üst düzey yetkililerin de katıldığı yemekte yetim çocuklara hediyeler verildi.
4 gün boyunca ülkedeki çeşitli şehirleri gezen İHH ekibi, Türkiye’den gönderilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ