USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İdman öncesi görüntülü görüşme yaptılar

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki...

İdman öncesi görüntülü görüşme yaptılar
22-01-2016 16:58
Google News
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenman öncesi Mustafa Denizli, oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar ardından ısınma ve koordinasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Ardından gruplara ayrılan futbolcular pas ve top kapma çalışması yaptı. Ana bölümde ise iki takım halinde 10’a 10 baskıya dayalı hareketli bir pas çalışması gerçekleştirildi.
Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop ise takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.

"KANSER TEDAVİSİ GÖREN GALATASARAY TARAFTARIYLA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YAPTILAR
Öte yandan antrenmana başlamadan önce Mustafa Denizli ve kaptanlar Selçuk İnan ile Wesley Sneijder liderliğinde, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Galatasaray taraftarı Metin Soysal ile görüntülü bir konuşma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, tüm takım ve Florya çalışanları adına Metin Soysal’a acil şifalar dilerken, Soysal da kendisi için yapılan jestten dolayı Galatasaray’a teşekkür etti ve bu vesile ile başarı dileklerini iletti.
Galatasaray, Osmanlıspor maçı için saat 17.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Ankara’ya hareket ederek karşılaşma öncesinde kampa girecek.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ