USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Huawei Topluluk kullanıcılara açıldı

- Huawei Topluluğu'nda açılan başlıkta yorumları en fazla beğeni toplayan katılımcılara ödüller verilecek

Huawei Topluluk kullanıcılara açıldı
06-02-2020 19:32
Google News

Dünyanın her yerinden Huawei severlerin tanışarak, tecrübeleri paylaşarak, birbiriyle iletişime geçebilecekleri bir platform olan "Huawei Topluluğu" hizmete açıldı.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, forum niteliği taşıyan Huawei Topluluk platformuna üye olacak kullanıcılar güncel teknoloji haberleri, Huawei ile ilgili bildirimler, ipuçları gibi birçok konu hakkında fikir sahibi olabilecekleri gibi akıllarındaki soruları da sorarak hem teknik destek alabilecek hem de fikir alışverişinde bulunabilecek.

Şirketin tek resmi topluluk web sitesi olan Huawei Topluluk, ek bir kayıt olmadan Huawei kimliği ile kullanılabilen, şirketin ekipleriyle iletişim kurulabilen ve kullanıcıların kendi seslerini duyurabilecekleri bir platform olan öne çıkıyor.

Resmi Huawei ekipleri, yönetici ekibi, servis ekibi ve mühendis ekibini içeren platformdaki ilgili kişiler, avatarlarındaki "Resmi Hesap" rozetleriyle tanınabiliyor. Ayrıca, her an yardım etmeye hazır olan moderatörler de Huawei Topluluğu'nu geliştirmek için katkıda bulunuyor.

Toplulukta kullanıcılar; fotoğraf paylaşımı, dersler, oyunlar, uygulamalar, hatta filmler ve müzik gibi konuları tartışıyor. Kullanıcı içerikleri; yöneticiler ve moderatörler tarafından düzenli olarak tespit ediliyor ve ana sayfaya gönderiliyor, kategori listesinin en üstüne sabitleniyor veya haftanın fotoğrafları sütununa seçiliyor.

Halihazırda bir Huawei kimliği olan kullanıcı, yeni bir kayıt işlemine gerek olmadan bu kimliğini topluluğa giriş yapmak için kullanabiliyor. Huawei kimliği yoksa, topluluk ana sayfasının sağ üst köşesindeki "Giriş/Kayıt" simgesini tıklayarak kaydolabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ