USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Huawei Online Mağaza tüketici faydasını gözeten yeni fırsatlar sunuyor

Huawei Online Mağaza'da kullanıcılar, vade farksız taksit sisteminden faydalanabilecek

Huawei Online Mağaza tüketici faydasını gözeten yeni fırsatlar sunuyor
28-09-2020 14:03
Google News

Huawei, mart ayında hayata geçirdiği Huawei Online Mağaza'da tüketicilerin daha rahat alışveriş yapabilmeleri için vade farksız taksit sistemini devreye aldı.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, her geçen gün yeni işlevler kazanan Huawei Online Mağaza, tüketicilerin yararına olacak yeni özelliklere yatırım yapmaya devam ediyor.

Huawei Online Mağaza'da ilk etapta 19 ürün özelinde başlayan peşin fiyatına vade farksız taksitli ödeme kampanyası, 8 farklı bankanın kredi kartları ile yapılan ödemelerde geçerli olacak.

Tüketiciler, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, Garanti, QNB Finansbank, Halkbank, Ziraat Bankası veya Akbank'ın kredi kartları ile ödeme yapmak istediğinde vade farksız taksitli ödeme avantajından yararlanabilecek.

Huawei'nin çok beğenilen MateBook X Pro ve MateBook 13 dizüstü bilgisayar ürünleri, kampanya kapsamında vade farksız 4 taksitle satın alınabilirken, vade farksız 6 taksitle satın alınabilen ürünler, "MatePad Pro, Akıllı Klavye, M-Pencil, MatePad 10.4, MediaPad T5 10, MediaPad T3 10, MatePad T8, MatePad T10S ve MatePad T10 tabletler; WATCH GT 2 Pro, WATCH Fit, WATCH GT 2, WATCH GT 2e, Band 4 Pro akıllı saat ile bileklikler ile FreeBuds Pro, FreeBuds 3 ve FreeBuds 3i akıllı kablosuz kulaklıklar" şeklinde sıralanıyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ