USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Huawei FreeBuds 4i'ye “Smart Green Medal“ sertifikası

SGS sertifikasyonunu elde etmek için Huawei, Huawei FreeBuds 4i'nin ürün ömrünün her aşamasında çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek için çeşitli gereksinimleri yerine getirdi

Huawei FreeBuds 4i'ye “Smart Green Medal“ sertifikası
21-04-2021 17:40
Google News

Uluslararası alanda öne çıkan denetim, değerlendirme, test ve sertifikasyon kuruluşlarından olan SGS, Huawei FreeBuds 4i'ye Smart Green Medal sertifikası verdi.

Huawei açıklamasına göre, 2020'de Huawei'nin amiral gemisi kulaklıkları Huawei FreeBuds Pro, SGS tarafından verilen ilk Smart Green Medal sertifikasını almıştı. SGS, Huawei'nin akıllı ses ürünlerinin yeşil standartları üzerine araştırma ve geliştirmesinin başlangıcından bu yana ses ürünlerinin yüksek çevre standartlarına ulaşmasına yardımcı olmak için aktif olarak profesyonel tavsiye ve çözümler sağladı.

SGS'deki uzmanlar, normal ürünlerin sertifikasyonundan farklı olarak, Smart Green Medal sertifikası gerekliliklerini yerine getirip getirmediğini anlamak için ürünü malzeme güvenliği, dinleme güvenliği, kullanım güvenliği, radyasyon güvenliği ve pil güvenliği dahil olmak üzere 5 kriterden oluşan kapsamlı bir değerlendirme sürecinden geçirdi.

Normal tüketici ürünü sertifikalarından farklı olan Smart Green Medal sertifikası, ürünü bilimsel olarak değerlendiren daha yüksek bir standarda sahip ve sektörde yaygın olarak kabul görüyor.

SGS'nin sertifikasyonu tüketicilere sadece daha çevreci, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha iyi ses ürünleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tüm akıllı ses ürünleri sektörünü çevreci standartları sürdürme konusunda motive ediyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ