USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Huawei, evde eğitim ve çalışma hayatının gereksinimini karşılıyor

Huawei'nin MatePad, MateBook ve FreeBuds Serileri, 2021'in cazip ürünler olarak ortaya çıkıyor

Huawei, evde eğitim ve çalışma hayatının gereksinimini karşılıyor
07-01-2021 15:24
Google News

Android ve Windows işletim sistemli tabletler ile dizüstü bilgisayarlar içerisinde hem çocukların hem de ebeveynlerinin birçok ihtiyacına yönelik tasarlanarak kendilerine özel bir yer edinen Huawei'nin MatePad, MateBook ve FreeBuds Serileri, 2021'in cazip ürünler olarak ortaya çıkıyor.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, eğitim, öğrenim ve iş hayatının artık vazgeçilmezleri durumuna gelen mobil cihazlar, yalnızca bir medya tüketim aracı olmaktan çıkıp, akıllı işlevleri ile birer üretkenlik ve öğrenim cihazlarına dönüştü.

Android 10 işletim sistemi ve EMUI 10 arayüzü ile gelen Huawei MatePad Serisi ile Windows 10 işletim sistemine sahip Huawei MateBook Serisi dizüstü bilgisayarlar Çoklu Pencere, Çoklu Ekran İş birliği ve Huawei APP Multiplier özelliklerini destekliyorlar.

Cihazların kullanıcılarla ve birbirleriyle etkileşim şeklini temelden değiştiren yenilikler sunan Huawei Share, gelişmiş çapraz platform işlevselliğine sahip Huawei cihazları arasındaki engelleri ortadan kaldıran çok ekranlı iş birliğini destekliyor.

Dağıtılmış teknolojiye dayalı olarak geliştirilen çok ekranlı iş birliği, akıllı telefonlar ve tabletler arasında “sürükle ve bırak” dosya aktarımlarına olanak tanıyor.

Çevresel paylaşım, kullanıcıların dizüstü klavyesini ve ekranını kullanarak akıllı telefona yazmasına, akıllı telefona kaydedilmiş müziği tabletin hoparlörleriyle çalmasına ve daha pek çok şeye olanak tanıyor. Bu çözüm, kullanıcının sorunsuz bir çoklu cihaz deneyimini kolaylaştırarak doğrudan tabletten veya dizüstü bilgisayarından çağrı almasını veya kısa mesajlara cevap vermesini de mümkün kılıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ