USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

HTC 10'un kamera ve Hi-Res ses sistemi iddialı geliyor!

Bugün tanıtım lansmanı yapılan HTC 10'un arka kamera performansı ve Hi-Res yüksek çözünürlüklü ses sistemi ön plana çıkıyor.

HTC 10'un kamera ve Hi-Res ses sistemi iddialı geliyor!
13-04-2016 08:57
Google News

Samsung, LG ve Huawei gibi büyük markaların ardından amiral gemisi modelini neredeyse en son tanıtan marka olan HTC, tamamıyla yeniden tasarlanan HTC 10 ile büyük bir sıçrayış yapmayı hedefliyor. Tayvanlı marka cihazın arka kamera performansı ve Hi-Res yüksek çözünürlüklü ses sistemini ön plana çıkarıyor.

Markanın geçtiğimiz haftalarda sunduğu tanıtımlarda cihazın ses performansının ve kamerasının üzerinde duruluyor ve bu bileşenlerin “dünya standartlarında” olduğu ifade ediliyordu.
Bugün tanıtılan HTC 10'da bulunan 12 megapiksel çözünürlüklü ana kamera; optik görüntü sabitleme (OIS), lazer otofokus, çift LED flaş ve F/1.8 diyafram açıklığı gibi özelliklere sahip. Ayrıca gelişmiş çekim modları ve RAW formatında görüntü çekebilme yeteneği de UltraPixel 2 kamerayı neredeyse benzersiz kılıyor.

5 megapiksel çözünürlüğündeki UltraSelfie adı verilen öz çekim kamerasında da dünyada ilk defa OIS özelliği kullanılmış. Bu açıdan da oldukça iddialı olan cihaz aynı zamanda Hi-Res yüksek çözünürlüklü 24 bit DAC ses sistemiyle kullanıcılara canlı bir müzik deneyimi sunacak.
Türkiye'de 2999 TL'lik bir fiyattan alıcı bulacak olan HTC 10, bakalım son kullanıcı performansıyla kullanıcıları etkilemeyi başarabilecek mi?

htc 10 kamera

scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ