USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

HTC 10'un bütün renkleri sızdırıldı

Merakla beklenen amiral gemisi HTC 10'da sona yaklaşıldı. Yeni model şimdi de bütün renk seçenekleri ile birlikte ortaya çıktı.

HTC 10'un bütün renkleri sızdırıldı
08-03-2016 06:52
Google News

Merakla beklenen amiral gemisi HTC 10'da sona yaklaşıldı. Yeni model şimdi de bütün renk seçenekleri ile birlikte ortaya çıktı.

Daha önce HTC 10'a (eski bilinen adıyla HTC One M10) ait 3D render fotoğraflar, canlı fotoğraflar ve çizimler görmüştük.
Ancak bu kadar çok rengi ilk defa yan yana görüyoruz. Sızdırılan 4 rengin arasında beyaz, gümüş, altın (ancak başka bir renkle melez de olabilir) ve siyah yer alıyor.
Siyah dahil tüm renklerin telefona çok yakıştığını söylemeden geçmeyelim.

HTC 1

Ortaya çıkan bu rengin haricinde, fotoğrafı bulunmayan roze altın gibi ekstra renk seçenekleri de HTC tarafından gelebilir.
Telefon renklerinde siyah ve beyaz dışında renk görmeye alışık olmadığımız şu dönemde, ne kadar renk seçeneği olursa telefona o kadar fazladan hava katıyor.

HTC

Bunun yanında telefonun özellikleri de hayli ilgi çekici. 5.1 inç AMOLED Quad HD ekran, Snapdragon 820 (bazı pazarlar için Mediatek işlemcili versiyonu olacağı iddia ediliyor), 4 GB RAM, HTC'nin çok iddialı olduğu 12 MP arka kamera.
19 nisanda lanse edilecek olan telefon tek başına gündem olmak için böyle bir tarih seçse de, LG G4 ve Galaxy S7 gibi rakipleri çoktan piyasada yerini almışken çıkış yapacak olması ona dezavantaj katabilir.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ