USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

HTC 10'dan yeni görüntüler sızdı

Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması beklenen HTC 10 ya da HTC One M10 ile ilgili bugün yeni görüntüler yayınlandı.

HTC 10'dan yeni görüntüler sızdı
12-03-2016 04:27
Google News

HTC'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli HTC One M10 yada HTC 10, pek çok kaynak tarafından birbirine benzer bir şekilde pek çok kez sızdırıldı. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması beklenen cihaz ile ilgili bugün yeni görüntüler yayınlandı.

Twitter'da @tanalibera kullanıcı adlı bir kullanıcı tarafından yayınlanan karelerde HTC'nin son amiral gemisi çalışır vaziyette görüntüleniyor.
Son birkaç hafta içerisinde sızdırılan görsellerle benzer olan görüntülerde daha çok markanın yenilenen arayüzü Sense 8'e vurgu yapılmış. Arka kısmında One M7 modeline benzer bir kamera modülü bulunan HTC 10'da çift tonlu LED flaş ve lazer otofokus da yer alıyor.
Bu arada cihazın ana kamerasının 12 megapiksel, öz çekim kamerasının ise 5 UltraPixel çözünürlüğe sahip olacağını da belirtelim.

Daha önceki HTC One serisi cihazların tasarımındaki ortak eleştiri noktaları cihazların ön yüzünde bulunan kalın alt banttı.
Marka tepki çeken bu alt bantları HTC 10'da kısaltmayı tercih etmiş, fakat bunun halen yeterli derecede olmadığı söyleniyor. Bakalım Tayvanlı markanın yeni amiral gemisi kullanıcılara ne gibi yenilikler kazandıracak!


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ