USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hopi, pandemi ve kısıtlama anketiyle kullanıcılarının nabzını tuttu

Mobil sadakat uygulaması Hopi'nin Kovid-19 pandemisi ve yeni kısıtlamalarla ilgili yaptığı ankete göre, her 10 kişiden...

Hopi, pandemi ve kısıtlama anketiyle kullanıcılarının nabzını tuttu
11-12-2020 17:57
Google News

Mobil sadakat uygulaması Hopi'nin Kovid-19 pandemisi ve yeni kısıtlamalarla ilgili yaptığı ankete göre, her 10 kişiden 6’sı riskli bulduğu için aile büyüklerini ziyaret etmeyi bıraktı, her 2 kişiden biri en çok seyahat etmeyi özledi.

Türkiye genelinde 9,5 milyonu aşkın üyesi olan Hopi, Kovid-19 pandemisi ve yeni kısıtlamalarla ilgili görüşlerin sorulduğu anketin sonuçlarını açıkladı.

Türkiye’nin farklı illerinden 5 bin 500’den fazla Hopi kullanıcısının katıldığı anketin sonuçlarına göre, kısıtlama günlerinin en motive eden aktivitesi online alışveriş olurken son dönemin yükselen trendi kahve tüketiminin evde de devam ettiği görüldü.

Ankete katılan her 2 kişiden biri kahvecilere gidemiyor olsa da evde düzenli olarak kahve tükettiğini kaydetti.

- Kısıtlamalara hak verdik

Yeni sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili görüşlerin de irdelendiği ankete göre 4 katılımcıdan biri zaten hep evde olduğunu ve kendisi için değişen bir durum olmadığını dile getirdi aynı oranda katılımcı ise sadece işe gitmek için evden çıktığını hafta sonları dinlendiklerini belirtti.

Öte yandan katılımcıların 3 kişiden biri çok bunalsa da sağlık için kısıtlamaların gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ