USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor

Honor'un geçen günlerde satışa sunduğu Honor Router 3, evden çalışma düzenine alışılan bugünlerde işleri kolaylaştıran...

Honor Router 3 ile evde ofis ağındaki gibi çalışılabiliyor
10-02-2021 14:08
Google News

Honor'un geçen günlerde satışa sunduğu Honor Router 3, evden çalışma düzenine alışılan bugünlerde işleri kolaylaştıran ve verimliliği artıran bir yardımcı olarak öne çıkıyor.

Şirket açıklamasına göre, evde internet bağlantısı için genelde servis sağlayıcıların sunduğu modemler kullanılıyor. Bu modemler, eve internet bağlantısı sunmak dışında ekstra özelliklere sahip olmuyor ve performanslarıyla kullanıcıların beklentilerini karşılamayabiliyor.

Bu nedenle bağlantı sorunları, kısıtlı kapsama alanı ve bağlı cihazları yönetiminde aksaklıklar gibi sıkıntılar baş gösterebiliyor. Çalışma hayatının evlere taşındığı bu dönemde, sorunsuz ve kaliteli bir internet ağı bir mesainin olmazsa olmazı olarak kabul ediliyor.

Router'lar ağ bağlantı kalitesini ve verimini artırmaya ek olarak evdeki çalışma hayatında özellikle internet bağlantısıyla ilgili sıkıntıları çözüyor.

Honor Router 3 de evde çalışma hayatını kolaylaştıran özellikleriyle öne çıkıyor. Cihazın özellikleri arasında; ebeveyn kontrolü, kablosuz erişimi takvimlendirme ve misafir ağı öne çıkıyor. Honor Router 3 sayesinde mesai saatlerinde ağın yavaşlaması engellenirken, ağ tüm kullanıcılar için güvenli hale getiriliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ