USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Hırsızlık zanlısı: 'Eşim mama ve bez istedi telefon çaldım'

Adana'da bir kadının fermuarı açık olan çantasından cep telefonunu çalan zanlının, "20 aylık evliyim, eşim bebek için mama ve bez istedi, param olmadığı için ben de telefon çalıp aldım" dediği öğrenildi.

Hırsızlık zanlısı: 'Eşim mama ve bez istedi telefon çaldım'
05-05-2017 18:17
Google News

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde alışveriş yapmak için girdiği bir mağazada telefonunun çalındığını fark eden Gözde F., durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, güvenlik kameraları kayıtlarında yaptığı incelemede, cep telefonunun Gözde F.'nin mağazaya girdiği sırada bir kişi tarafından çalındığını belirledi. Zanlının, daha önce aynı suçtan kaydı bulunan Burak Ç. olduğunu tespit eden polis ekipleri, şüpheliyi Saydam Caddesi'nde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli Burak Ç.'nin ifadesinde, "20 aylık evliyim. Hanım çocuğa bez parası istiyor. Çocuğuma bez alacak, mama alacak, masraflarını karşılayacak param yok. Ben de nasıl mama ve bez alırım diye düşünürken kadının çantasını açık görüp cep telefonunu aldım. Daha sonra cep telefonunu satarak bebeğime mama ve bez aldım" dediği öğrenildi.

Zanlı, ifadesi alındıktan sonra Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ