USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ: “Pandemiyle 3 yıllık e-ticaret hedefine 3 ayda ulaştık“

"2017 yılında başlattığımız 'Kadın Girişimcilere Teknoloji Gücü' programla birlikte iş ortakları arasındaki kadın girişimcilerimizin oranı yüzde 25’e yükseldi"

Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ: “Pandemiyle 3 yıllık e-ticaret hedefine 3 ayda ulaştık“
12-08-2020 17:07
Google News

Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdağ, "Geçen yıl e-ticaretin perakende içindeki payı yüzde 5 dolaylarında seyrederken, pandemiyle birlikte 2023 yılında gelinmesi hedeflenen çift haneli rakamlara yaklaştığımızı söylemek mümkün. Pandemi 3 yılda gelmeye beklediğimiz noktaya 3 ayda gelmemizi sağladı." ifadelerini kullandı.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, dijital dönüşümün ele alındığı Bloomberg HT Dijital Dönüşüm Zirvesi bugün gerçekleştirildi.

Bloomberght.com ve Bloomberg HT’nin tüm sosyal medya hesaplarından gün boyunca canlı olarak yayınlanan oturumlarda “Ekonomik Faaliyetlerin Devamı İçin Dijital Dönüşüm” konusu işin uzmanları tarafından ele alındı. Moderatörlüğünü Gözde Kuyumcu'nun yaptığı “E-Ticarette Dijital Dönüşüm” konulu oturumun konuğu ise Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada’nın CEO'su Murat Emirdağ oldu.

Oturumda Emirdağ, e-ticarette dijital dönüşüm üzerine verdiği genel bilgiler ardından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemi sürecinin dijital dönüşüme etkisi, geleneksel perakendecilerin bu dönüşüme tepkileri ve Hepsiburada’nın dijital dönüşüme yaptığı yatırımlarla ilgili konuştu.

Emirdağ, şunları kaydetti:

"Hepsiburada e-ticaret platformu, 40’tan fazla kategoride 30 milyondan fazla ürünün yer aldığı, ayda 200 milyon ziyaret alan dev bir ekosistem. Hepsiburada ayrıca Akıllı Operasyon Merkezi, on binlerce markanın, girişimcinin yer aldığı Pazaryeri modeli, kendi operasyonel lojistik yetkinliklerini sunduğu Hepsijet, et süt yumurta gibi tüm taze gıda süpermarket ihtiyaçlarını birkaç saat içinde tüketicinin kapısına getiren Hepsiexpress, dijital ödeme çözümleri sunduğu Hepsipay, e-ihracat programımız HepsiGlobal gibi hizmetler ve iştiraklarle dijital dönüşümün tam merkezinde yer alıyor.

Bu hizmetleri sunarken Türkiye ile sınırlı kalmıyoruz. Silikon Vadisi ile Kapalı Çarşı kültürünü birleştiren, veri ile tecrübeyi harmanlayan bir ekibe sahibiz. İstanbul’u bir merkez olarak düşünüp, etrafındaki 4 saatlik uçak mesafesi içinde kalan 1 milyar müşteriye Türkiye’den hizmet vermek istiyoruz. Hepsiburada olarak Hindistan’ın batısıyla Almanya’nın doğusu arasında kalan geniş coğrafyanın en büyük teknoloji şirketi olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz, bu topraklardan bir teknoloji gücü ve uluslararası bir başarı hikayesi çıkararak ülkemizi gururlandırmak."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ