USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HDP İl Başkanına ev hapsi

Adana'da terör örgütü PKK üyesi oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden, aralarında HDP Adana İl Başkanı Hüseyin Beyaz'ın da bulunduğu 8'i hakkında ev hapsi kararı verildi. - Anadolu Ajansı

HDP İl Başkanına ev hapsi
14-11-2016 21:37
Google News

ADANA

Adana’da terör örgütü PKK üyesi oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden, aralarında HDP Adana İl Başkanı Hüseyin Beyaz'ın da bulunduğu 8'i hakkında, ev hapsi kararı verildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Kasım'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan HDP İl Başkanı Hüseyin Beyaz ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden mahkemeye çıkarılan Beyaz ve 7 kişi hakkında ev hapsi kararı verildi, 6 şüpheli ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK üyesi oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla Beyaz'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmış, daha sonra yakalananlarla gözaltı sayısı 14'e çıkmıştı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ