USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: 'Sermaye piyasalarımızı derinleştireceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Önümüzdeki dönemde hem yurt içinde ve hem de yurtdışında nitelikli yatırımcıya satış ve halka arzlarla sermaye piyasalarına derinlik kazandırma çalışmalarımıza devem edeceğiz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: 'Sermaye piyasalarımızı derinleştireceğiz'
08-03-2019 02:57
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen İstanbul Finans Merkezi Konferansı'na katıldı.

Bakan Albayrak, burada yaptığı konuşmada sermaye piyasalarının derinleşmesine yönelik yeni adımların atılacağını aktardı. Bakan Albayrak bu kapsamda seçimlerden sonra yeni haberler vereceklerini kaydetti.

Albayrak, şunları ifade etti:

"Göreve geldiğimiz ilk günden beri Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemimiz öncelikli stratejilerini başında ülkemize çok güçlü bir finansal mimari kazandırmanın geldiğini her ortamda ifade ettim.

Ekonomik büyümenin sürdürülebilir kılınmasında mali piyasalar ve reel sektör arasındaki ilişkinin sağlıklı ve güçlü olmasının kilit unsur olduğunun bilincindeyiz ve bu nedenle sermaye piyasaları ve finans sektörünün sağlam temeller üzerinden istikrarlı ve sağlıklı bir biçimde büyümesi için olması için gerekli tüm çalışmaları ve adımları hayata geçirmeye başladık".

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ