USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan “Sürprizli Zirve”ya davet!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, belediye bünyesinde başlatılan ‘Siber Güvenilir Hatay’ projesi çerçevesinde düzenlenen "Siber Güvenilir Hatay Zirvesi” için vatandaşlara çağrıda bulundu.

11-12-2018 12:04
Google News

HABER MERKEZİ

12 Aralık Çarşamba günü (Yarın) Hatay’da düzenlenecek olan ve katılımcıların çeşitli sürpriz hediyelerle de sevindirileceği "Siber Güvenilir Hatay Zirvesi”ne, videolu görüntü ile de destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş, vatandaşlara çağrıda zirveye katılmaları için bulundu.

Siber Güvenilir Hatay Zirvesi’nde sürpriz hediyeler

Saat 09.30’da Erol Bilecik Kongre Merkezi’nde başlayacak olan "Siber Güvenilir Hatay Zirvesi”nin dijitalleşen dünyaya adapte olmanın ötesinde kendi standartlarını belirlemesi gereken bir Türkiye için başlatıldığını belirten Savaş, "Hatay’dan başlattığımız “Siber Güvenilir Hatay Projesi"nin ilk adımı olan “Siber Güvenilir Hatay Zirvesi”ne tüm vatandaşların katılımını bekliyoruz” dedi. 

Savaş, her biri alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı ve sürpriz hediyelerin verileceği etkinliğe tüm vatandaşların katılımını beklediklerini ifade etti.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ