USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Haluk Levent'ten Öykü Arin ve lösemi hastalarına destek konseri

Haluk Levent, lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin'e ve tüm lösemi hastalarına destek için dün İzmir'de konser verdi. Konsere katılanlar, konser alanında bulunan Kızılay kan aracında kök hücre bağışında bulunduktan sonra Haluk Levent'in sevilen şarkılarını dinledi.

Haluk Levent'ten Öykü Arin ve lösemi hastalarına destek konseri
21-03-2019 18:57
Google News

Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) teşhisi konulan ve ilik nakline ihtiyaç duyan 3 buçuk yaşındaki Öykü Arin için Türkiye'de ve yurt dışında başlatılan "Öykü Arin'e Umut Ol" kampanyası sürüyor. Kampanya kapsamında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri de Haluk Levent ve Çinare Melikzade'nin katılımıyla dün akşam saat 19.30 Celal Atik Spor Salonu'nda konser düzenledi.

Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte, konsere katılan vatandaşlar alanda bulunan Kızılay kan aracında hücre bağışında bulundu. Öykü Arin'in annesi Eylem Şen Yazıcı, donör olunması çağrısını yinelerken, Haluk Levent de, insanların hayat kurtarmak için konsere geldiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ