USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hakkari'de STK lardan terör saldırlarına tepki

Hakkari de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, son dönemde yaşanan terör saldırılarını kınadı. - Anadolu Ajansı

Hakkari'de STK lardan terör saldırlarına tepki
23-08-2016 23:22
Google News

HAKKARİ

Hakkari de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, son dönemde yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Ensar Vakfı Hakkari Şube Başkanlığı ile Hakkari Hak ve Dayanışma (HAKDA) Platformu nunda aralarında bulunduğu 27 Sivil Toplum Kuruluşu, Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep te yaşanan terör saldırılarını kınadı.

STK lar adına basın metnini okuyan Ensar Vakfı Hakkari Şubesi Başkan Yardımcısı İsmail Tunç, ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden hain saldırılar karşısında milletin gösterdiği dayanışma ve kararlılığın, teröre karşı verilecek en anlamlı cevap olacağını söyledi.

"Milletin bölünmez bütünlüğü hedef"

15 Temmuz başarısız darbe teşebbüsüyle beraber tüm terör örgütlerinin, aynı üst aklın piyonu olduklarının ortaya çıktığını belirten Tunç, şunları söyledi:

"Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep te gerçekleşen terör saldırılarını şiddetle kınıyor, bu menfur saldırılarda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. 15 Temmuz başarısız darbe teşebbüsüyle beraber tüm terör örgütlerinin aynı üst aklın piyonu oldukları ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz da Gazi Meclisimizi bombalayan, millet evlatlarına karşı silah kullanan üniformalı teröristler ile yıllardır ortak vatanımızın her yanında Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep te masum insanları katleden eli kanlı hainler arasında hiçbir fark yoktur."

Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiçbir zaman değişmeyeceğini ifade eden Tunç, bütün terör örgütlerinin gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla ülkenin varlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü istiklalini ve istikbalini hedef aldığını aktardı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ