USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Hakkari Emniyetinden Narkomobil WhatsApp ihbar hattı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından narkotik suçlarla daha etkin mücadele edilmesi için Narkomobil WhatsApp ihbar hattı oluşturulduğu duyuruldu!

Hakkari Emniyetinden Narkomobil WhatsApp ihbar hattı
10-10-2017 05:37
Google News

Günümüzde akıllı telefon kullanıcıları için bir numaralı mesajlaşması uygulaması haline gelen WhatsApp, bireysel kullanıcıların yanı sıra birçok kurum ve kuruluş tarafından farklı amaçlar için aktif olarak kullanılıyor.

WhatsApp’ın ülkemizde ve dünyada etkin bir şekilde kullanıldığı bir diğer alan ise, ihbar hatları. Haber kanallarının uzun süredir kullandığı ihbar hatlarına, bu kez Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından bir yenisi eklendi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından narkotik suçlarla mücadeleyi en etkili biçimde genele yaymak ve halk ile güvenlik güçleri arasında iletişimi kolaylaştırarak mücadeleyi artırmak için 7 gün 24 saat aktif olarak hizmet verecek olan Narkomobil WhatsApp ihbar hattının kurulduğu duyuruldu.

Hakkari Emniyeti, Narkomobil WhatsApp ihbar hattı kurdu!

Narkotik suçlarla mücadele ederken ‘ Gelecek İçin Hep Birlikte ‘ sloganıyla birlikte vatandaşlarımızla el ele veriyor ve onların desteğini alıyoruz.

ihbar hattı

Çağımızda sosyal medyanın en etkili araç olması sebebiyle kullanım kapsamı geniş olan anlık mesajlaşma programı WhatsApp Messenger ile vatandaşlarımız narkotik suçlarla mücadele aşamasında, suçun işlenmesi sırası ve öncesinde metin, görüntü, video ile konumu an be an bizimle paylaşması narkotik suçların engellenmesinde daha etkin olacaktır.

Bu ihbar hattı ile bilgi veren şahısların kimlikleri gizli tutulacak, sesli arama şeklinde de ihbarlar verilebilecektir. Narkotik ekiplerine hızlı şekilde ihbarlar ulaştığı için suçlularla mücadele anında olacaktır.

Narkomobil WhatsApp İhbar Hattı: 0552 155 30 30

:: Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından atılan bu adım hakkında siz ne düşünüyorsunuz?


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ