USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hainlerin inleri böyle vuruldu

Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca’da bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda belirlenen hedeflerin vurulduğu görüntüleri paylaştı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "16 Mayıs 2016 günü Hakkari ili Dağlıca...

Hainlerin inleri böyle vuruldu
18-05-2016 12:50
Google News
Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca’da bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda belirlenen hedeflerin vurulduğu görüntüleri paylaştı.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "16 Mayıs 2016 günü Hakkari ili Dağlıca ilçesi kırsalında İşange Tepe bölgesinde bölücü terör örgütüne ait havan mevzisi Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçaklarınca vurularak imha edilmiştir. Uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi. Açıklamada ayrıca, "17 Mayıs 2016 tarihinde 21.00-21.10 saatleri arasında eş zamanlı olarak Dağlıca kırsalında ve Avaşin/Basyan bölgesinde tespit edilen anlık hedeflere yönelik hava taarruzları icra edilmiş, hedefler tam isabetle imha edilmiştir. Teröristlerin kayıplarına yönelik keşif faaliyeti devam etmektedir. Uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" ifadelerine yer verildi.

KADIN KESKİN NİŞANCI TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
İki operasyonda 7 terörist öldürüldü. Yine aynı bölgede sürdürülen operasyonlarda, başka bir mağarada saklanan biri keskin nişancı kadın terörist, diğer ikisi ise uzun süredir kırsalda faaliyet gösteren teröristler olmak üzere toplam 3 terörist silahları ile beraber ölü olarak ele geçirildi. Teröristlerle birlikte 1 Kanas keskin nişancı tüfeği, 1 adet Bixi Mtf, 1 adet Kaleşnikof, 1 adet jeneratör ve çok miktarda yaşam malzemesi de ele geçirildi. Mağaranın büyüklüğüne ve ele geçen yaşam malzemesinin büyük miktarta oluşuna bakıldığında diğer teröristlerin de zaman zaman burada kaldıklarının değerlendirildiği ifade edildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ