USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Gürcistan Adalet Bakanı Bregadze, Türkiye’nin Tiflis Büyükelçisi Yazgan ile görüştü

Türkiye’nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan ile görüşen Gürcistan Adalet Bakanı Bregadze, Ankara'nın Gürcistan'ın NATO'ya entegrasyonuna verdiği destek ve iki ülke arasındaki adalet alanında başarılı işbirliğinden dolayı şükranlarını iletti

Gürcistan Adalet Bakanı Bregadze, Türkiye’nin Tiflis Büyükelçisi Yazgan ile görüştü
20-05-2021 08:22
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Gürcistan Adalet Bakanı Rati Bregadze, Ankara'nın Gürcistan'ın NATO'ya entegrasyonuna verdiği destek ve iki ülke arasındaki adalet alanında başarılı işbirliğinden dolayı Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'a şükranlarını iletti.

Gürcü basınına göre, ülkenin Adalet Bakanı Bregadze, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Yazgan'la görüştü. Bakanlıkta yapılan görüşmede, ikili ilişkiler ele alındı. 

Adalet Bakanı Bregadze, Gürcistan ile Türkiye arasında adalet alanı da dahil olmak üzere daha geniş bir işbirliği potansiyeli olduğunu kaydetti.

Gürcü bakanın sözlerine göre, görüşmede iki ülkenin adalet bakanlıkları arasında yeni bir işbirliği gündemi geliştirilmesi konusunda mutabakat da sağlandı. 

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Yazgan da, epidemiyolojik durumun hafiflemesi ve ikili ziyaretlerin yeniden başlamasının ardından ülkeler arasındaki ilişkilerin hem uzman hem de siyasi düzeyde daha sıkı işbirliği içinde olacağını kaydetti. 

Görüşmede taraflar, Gürcistan ve Türkiye Adalet Bakanlıkları arasındaki ilişkilerin yeni bir aşamaya girdiğini de vurguladı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ