USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Güney Kıbrıs’ta ilk eşcinsel evlilik yapıldı

Eşcinsel birliktelik yasasının Rum Meclisi’nden geçmesinin akabinde, Güney Kıbrıs’taki ilk eşcinsel evliliğin dün Lefkoşa Rum Kaymakamlığı’nda gerçekleştiği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta ilk eşcinsel evlilik yapıldı
13-02-2016 20:37
Google News

Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan Fileleftheros gazetesi, çiftin evlilik töreninin Rum Meclisi Hukuk Komitesi Başkanı Sotiris Sampson ile “Accept LOAT” Derneği Başkanı Kostas Gavriilidis’in sağdıçlıklarıyla, Lefkoşa Rum Kesimi’ndeki bir otelde gerçekleştiğini yazdı. Ordodoks Kilisesinin büyük etkisi altında olan Rum Kesiminde yasa çok tartışılmıştı.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Gözdenur
Gözdenur 3 yıl önce
Mrb maelesef cok ıuzulerek soylemek zorundayım ben bir turkum ve bundan oldukca utanc duyuyorum ailem tarafından 3 4 senedir aranıyorum cinsiyet degıstırdıgım ıcın ordan kactım kıbrısa geldım erkek arakadaısmla bırlıkte burda oldugumu da öğrendiler bn erkek arkadasım olmasaydı kesin ya aclıktan yada birileri tarafından olecektım bn pandemı den once ve pandemı dahil kıbrısa gelene kadar evden hıc cıkamadım çıkmadım artık canımı alma derdindeyim psikolojim kalmadı desem yeridır. Cogu yere basvurdum bir cok kısıye sosyal aglardan yazdım kimse donmedı kimse el uzatmadı artık sesimi duyun lutfen nolur yasamak insan gjbı yasamak nefes almak calısmak ınsan oldugumu unuttum ya turkiyede lanet olsun ne hak var ne iş var ne ozgurluk var illa sexmı yapmam lazım gecınmem için.. ????
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ