USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Güneş: "Fransa'ya şampiyon gidin"

Beşiktaş Teknik Direktörü milli futbolcularla bir toplantı yapı

Güneş:
17-10-2015 09:33
Google News

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımdaki milli oyunculara yapılan teklifler nedeniyle harekete geçti.

Güneş menajerlerin kapıya kadar gelerek başta Oğuzhan ile Gökhan Töre olmak üzere Olcay Şahan ve Cenk Tosun'la da ilgilenmeleri üzerine bu oyuncularla bir görüşme yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü milli takım dönüşü 4 oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirerek, 'Artık Avrupa Şampiyonası'ndasınız. Euro 2016 öncesi transfer düşünmenize gerek yok. Çünkü Euro 2016'da göstereceğiniz başarı belki de gelecek sezon oynayacağınız takımı belirleyecek. O yüzden şimdi sadece ligi ve şampiyonluğu düşünün. Euro 2016'ya şampiyon takımın oyuncuları olarak gidin ve kendinizi gösterin. Bu sezon sizlerden çok şeyler beklediğimi sakın aklınızdan çıkarmayın' ifadesini kullandı.

'BU BAŞARINIZI DAHA ÜST SEVİYEYE TAŞIYIN'

Şenol Güneş 4 futbolcuya da övgüler yağdırarak, 'Sizleri milli maçlar sırasında büyük bir gururla izledim. Bu başarınızı ligde Beşiktaş formasıyla daha da üst seviyeye taşımalısınız. Hepiniz çok büyük futbolcularsınız. Bu sezon ligde şampiyon olmak istiyoruz. Bu takımın en önemli isimleri sizlersiniz. Şimdi milli maçları unutarak lige konsantre olun. Performansınız ne kadar artarsa başarımız da o kadar artar' diye konuştu.

'BÜYÜK BİR GURUR DUYDUM'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Ay-Yıldızlı formayı giyen 4 oyuncusuyla bir görüşme yaptı. Başarılı teknik adam futbolcularına gösterdikleri performanstan dolayı büyük gurur duyduğunu söyleyenlere tavsiyelerde bulundu.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ