USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gündüz ortası televizyon hırsızlığı kamerada

Sultanbeyli’de 2 hırsız, güpegündüz bir evin çardağındaki televizyonu çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, 20 Şubat’ta Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Hasan...

Gündüz ortası televizyon hırsızlığı kamerada
27-02-2016 13:08
Google News
Sultanbeyli’de 2 hırsız, güpegündüz bir evin çardağındaki televizyonu çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, 20 Şubat’ta Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Hasan Keyf Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, güpegündüz bir evin önüne gelen 2 hırsız çardakta bulunan televizyonu çaldı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ev sahibinin eve girmesini fırsat bilen iki hırsız vakit kaybetmeden harekete geçiyor. Şüphelilerden biri bahçe kapısından girerek çardağa yöneliyor. Bu sırada diğer hırsızın ise dışarıda beklediği görülüyor. Şüpheli, çardakta bulunan televizyonu alarak bahçeden dışarıya çıkıyor. 2 hırsız daha sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrılıyor. Hırsızların rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmıyor.
Ev sahibinin şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kamera kayıtlarına bakarak hırsızlık zanlısının eşkalini tespit edip çalışma başlattı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ