USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Güler Sabancı'dan topluma gönüllülük çağrısı

"Tüm şirketleri kurumsal gönüllülük programlarını hayata geçirmeye ve ellerinin ulaştığı her yere iyilik tohumları serpmeye davet ediyorum"

Güler Sabancı'dan topluma gönüllülük çağrısı
05-12-2019 17:17
Google News

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, kurumsal gönüllülük uygulamalarının, hem kurumlar hem çalışanlar hem de toplum için çok önemli fırsatlar sunduğunu ve katma değer yarattığını belirterek, "Tüm şirketleri kurumsal gönüllülük programlarını hayata geçirmeye ve ellerinin ulaştığı her yere iyilik tohumları serpmeye davet ediyorum." dedi.

Sabancı Holding ve Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Birimi tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla Sabancı Center'da "Geleceğe Gönüllüyüz" buluşması gerçekleştirildi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 5 Aralık'ı "Dünya Gönüllüler Günü" olarak ilan etmesinin ardından geçen 34 yılda gönüllülük hareketinin müthiş bir güç kazandığını ifade etti.

Gönüllülük kavramının, bir bilinç ve sorumluluk meselesi olduğunu belirten Sabancı, "Başkalarını düşünerek yapacağımız en ufak bir hareket, atacağımız çok küçük bir adım, büyük bir değişim yaratabilir. Tek ihtiyacımız olan, bugünün temasında da söylediğimiz gibi, daha iyi bir 'geleceğe gönüllü' olmak. Dilerim ki bugün, hiç gönüllülük yapmamış olanlar için bir milat olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ