USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

GÜBRETAŞ, tarımsal üretimin devamlılığı için öncülüğünü sürdürüyor

GÜBRETAŞ Genel Müdürü İbrahim Yumaklı: "GÜBRETAŞ, tarımsal üretimdeki gübre ihtiyacının yüzde 30'dan fazlasını tek başına karşılamakta"

GÜBRETAŞ, tarımsal üretimin devamlılığı için öncülüğünü sürdürüyor
25-02-2021 18:59
Google News

Gübre Fabrikaları TAŞ (GÜBRETAŞ), salgın sürecinde özellikle çiftçilerin ihtiyaç duyduğu her türlü gübreyi yüksek kalite ve uygun fiyatla sunarak onların yanında olmaya devam ederken, pazardaki liderliğini de güçlendiriyor.

GÜBRETAŞ'ın açıklamasına göre, 2020'de 2 milyon ton üzerinde rekor satışla ülkedeki kimyevi gübre tüketiminin üçte birini tek başına karşılayan şirket, kuruluş misyonu doğrultusunda tarımsal verimliliği artırmaya yönelik ürün ve hizmetlerini artan tempoyla devam ettiriyor.

Şirket, ana hissedarı Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile oluşturduğu güçlü iş birliği sayesinde salgın sürecinde çiftçilere ihtiyaç duydukları her türlü gübreyi yüksek kalite ve uygun fiyatla sunuyor.

Yıla yeni hedeflerle başlayan GÜBRETAŞ, bu dönemde uluslararası gübre piyasasındaki emtia ve ham madde fiyatı artışlarından kaynaklı sektördeki arz ve tedarik sıkıntısını aşmak için öncü rolünü sürdürüyor. Bu kapsamda sektörde fiyat istikrarının sağlanmasını hedefleyen şirket, çiftçilerin ihtiyaç duyduğu gübre taleplerinin karşılanması için üretim ve tedarik alanında tüm imkanlarını seferber ederek operasyonel faaliyetlerini planlanan şekilde aralıksız gerçekleştiriyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ