USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Google Fotoğraflar uygulaması güncellendi!

Google, bulut depolama avantajı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Fotoğraflar uygulaması için, tasarımsal değişiklikler sunan yeni bir güncelleme yayınlandı.

Google Fotoğraflar uygulaması güncellendi!
03-02-2017 19:02
Google News

Google'ın Fotoğraflar uygulaması ile birlikte Android ve iOS kullanıcılarına çektikleri fotoğraf ve videoları yedeklemeleri için sınırsız alan sunması, uygulamanın kısa bir süre içerisinde popüler hale gelmesine neden oldu.

Google Fotoğraflar Bizlere Neler Sunuyor? Google Fotoğraflar Bizlere Neler Sunuyor?

Google'ın Android ile beraber gelen uygulamalarından biri olan Google Fotoğraflar'ı, en güncel...

Android cihazlar için yayınladığı güncelleme ile birlikte uygulamayı 2.8 sürümüne yükselten Google, yaptığı tasarımsal değişiklikler ile kullanıcıların fotoğraflara çok daha rahat ulaşabilmesini sağlıyor.

Google Fotoğraflar uygulamasında tasarımsal değişiklikler!

Google Fotoğraflar uygulamasının yenilenen Albümler sekmesi, kullanıcıların fotoğraf ve videolarına üç farklı şekilde erişmesine imkan tanıyor.

Albümler sekmesine geçiş yapıldığında ilk olarak, fotoğrafların kişilere ve çekilen yerlere göre ayrıldığı bir sayfa ile karşılaşıyorsunuz.

17-02/03/google-fotograf.jpg

Eğer, akıllı telefonunuzda çok yüksek sayıda fotoğrafı barındırıyorsanız, bu sekme ile doğrudan konuma göre çektiğiniz fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Diğer bir bölümde ise, kullanıcıların cihaz içerisinden elde edilen fotoğrafları ( ekran görüntüsü, Twitter ve Facebook görselleri gibi ) görüntülemesi sağlanıyor.

Albümler sekmesinin son bölümünde ise, kullanıcıların cihazın kamerası ile çektiği fotoğrafları görüntülemesi sağlanıyor. Bu sayede Google Fotoğraflar uygulaması ile, daha önce çekilen bir fotoğrafı bulmak ve görüntülemek oldukça kolay hale geliyor.

:: Google Fotoğraflar uygulamasında yapılan değişiklikleri beğendiniz mi?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ