USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Gökçek, esnafa 3 alternatif sundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dükkanları yanan pazar esnafına üç alternatif sunduklarını söyleyerek, bunları çarşının aynen yapılması, çarşının aynen yapılıp üstünün pazar yeri yapılması ve çarşının...

Gökçek, esnafa 3 alternatif sundu
21-12-2015 17:33
Google News

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dükkanları yanan pazar esnafına üç alternatif sunduklarını söyleyerek, bunları çarşının aynen yapılması, çarşının aynen yapılıp üstünün pazar yeri yapılması ve çarşının aynen yapılıp üstünün konut yapılması olarak sıraladı.

Gökçek, yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın esnafıyla bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşmada, Gökçek Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan müjdeli haber duyduğunu belirterek, ne yapacaklarını karar vereceklerini dile getirdi. Yangın çıktıktan 18 dakika sonra itfaiyeye haber verildiğini söyleyen Gökçek, oradaki vatandaş karakola gittiğini ve karakoldan itfaiyeyi aradıklarını ifade ederek, "Yangın çıktı, anında arasana. Anında arasa, daha hafif atlatılabilirdi" dedi.

"Başbakanlık Afet ve Acil Yardım Fonu’ndan 20’şer bin lira geliyor. Valilik nezdindeki vakfımızdan 10’ar bin olmak üzere toplam 30 bin lira yardım yapılıyor" diyen Gökçek, "Acil Afet ve Yardım Fonu’ndan vatandaşlarımız içeriye girdikten sonra ihtiyaçlarına göre arttırma durumu olabilir. Sigorta ve vergi borçlarının ertelenmesi söz konusuydu. O borçlar da erteleniyor. Bu, hükümet kanadından vatandaşlarımıza müjdeleri. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ATO olarak burada mevcut olan binanın, yanan yerde yapılması için karar verdik" dedi.

Gökçek, esnafa üç alternatif sunduklarını söyleyerek, bunları çarşının aynen yapılması, çarşının aynen yapılıp üstünün pazar yeri yapılması ve çarşının aynen yapılıp üstünün konut yapılması olarak sıraladı. Esnaf ise çarşının aynen yapılmasını istedi ve çarşının aynen yapılmasına karar verildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ