USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Genelkurmay’dan bir açıklama daha

Genelkurmay Başkanlığı, emekli ve muvazzaf personellerle ilgili soruşturma ve kovuşturmaların takip edildiğini, personelin kişilik haklarının korunması yönündeki gayretlerinin sürdüğünü duyurdu.Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Türk S

Genelkurmay’dan bir açıklama daha
13-04-2015 15:30
Google News

Genelkurmay Başkanlığı, emekli ve muvazzaf personellerle ilgili soruşturma ve kovuşturmaların takip edildiğini, personelin kişilik haklarının korunması yönündeki gayretlerinin sürdüğünü duyurdu.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri; görevlerinin ifasında Anayasa’da belirtilen hukuk devleti, hukukun üstünlüğü ve demokratik toplum olmanın gerekleri prensiplerine bağlılığı temel esas almaktadır. Bu kapsamda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bazı emekli ve muvazzaf personeli ile ilgili olarak yürütülen soruşturma ve kovuşturma süreçlerinde, her zaman olduğu gibi bugün de hukuka ve yargı bağımsızlığına saygı çerçevesinde hareket edilmesine büyük bir hassasiyet gösterilmektedir. Yargıda devam etmekte olan soruşturma ve kovuşturmaların takibine devam edilmekte olup, yasalar çerçevesinde personelimizin kişilik haklarının korunması yönündeki gayretlerimiz sürdürülmektedir" denildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ