USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yalanlama

Alman televizyon kanalı Deutsche Welle nin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yapılan röportaj sonrası kayıtlarına el konulduğu iddiası, bakanlık tarafından yalanlandı. - Anadolu Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yalanlama
07-09-2016 01:47
Google News

İSTANBUL

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alman televizyon kanalı Deutsche Welle nin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yapılan röportaj sonrası kayıtlarına el konulduğu iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ın uluslararası bir medya kuruluşu ile yaptığı röportajla ilgili, kayıtlara el konulduğu ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Bant kaydı olarak gerçekleştirilen röportaj sırasında sunucu tarafından, maksadını aşan ifadeler ve ithamlar kullanılması üzerine, ilgili televizyon yetkililerine söz konusu röportajın yayınlanmaması talebinin iletildiği vurgulanan açıklamada, "Talebimiz üzerine röportajın yayınlanmamasıyla ilgili tasarrufumuz, söz konusu medya kuruluşunun yayın merkezi olan ülkede hassasiyetle uygulanmakta olan, authorization/yetkilendirme kuralının yerine getirilmesidir." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Gençlik ve Spor Bakanlığından yalanlama


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ